Zanimljivosti

Ugradio kljove kako bi izgledao kao fiktivni lik

Ugradio kljove kako bi izgledao kao fiktivni lik
Foto: Instagram/orcinfernall | Ugradio kljove kako bi kako bi izgledao poput fiktivnog lika

Ljubitelj modifikacija tijela nedavno je platio oko 430 evra za ogromne kljove kako bi izgledao poput orka, fiktivnog bića iz raznih filmova, knjiga i videoigara.

Čak 80 odsto tijela 41-godišnjaka iz brazilskog Iguatemija koji se i naziva Orc prekriveno je tetovažama, a kako bi izgledao što sličnije izmišljenom biću, odrezao je i komade uha. 

Tatu majstor kaže da njegova porodica ne podržava njegov neobični izgled, ali on kaže da modifikaciju tijela koristi kako bi se izrazio, a otkriva i da za izgled često dobija komplimente od potpunih stranaca, prenosi Metro.

"Pokušavam biti svoj, to su samo moje ideje, moja inspiracija dolaze iz srca", rekao je Orc te dodao kako ga niko nije inspirisao. 

"Govore mi dobre stvari koje me motivišju da nastavim. Loši ljudi postoje svugdje i uvijek su tu ... ali oni me ne diraju", kaže.

"Mojoj mami se to ne sviđa, tata toleriše, a prijateljima je čudno."

Uz brojne tetovaže Orc takođe ima osam pirsinga stavljenih ispod kože kako bi izgledali poput rogova.

Prvu tetovažu napravio je sa samo 15 godina, ali ekstremnom modifikacijom tijela počeo se baviti tek prije šest godina. U posljednjih nekoliko godina tetovirao je tako očne jabučice, podijelio jezik te ugradio kljove na zube.

Orc ne planira prestati izgledati točno onako kako želi, koliko god to bilo ekscentrično, jer kaže kako ga modifikacije tijela usrećuju.

"Živite, budite sretni, putujte, volite", poručio je. "Radite što god želite. Život prolazi prebrzo i smrt je svima neminovna."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije