Zanimljivosti

Umrla nakon plastične operacije u Turskoj

Umrla nakon plastične operacije u Turskoj
Foto: N.N. | Umrla nakon plastične operacije u Turskoj

Lija Kembridž (29) preminula je nakon plastične operacije brazilskog podizanja zadnjice, koja daje novi oblik mišićima u zadnjici prenošenjem masti iz dijelova tijela kao što su stomak i leđa.

Kembridžova je kozmetičarka iz grada Lids, u Britaniji. Odlučila se na put u Tursku, kako bi obavila ovaj zahvat u klinici koja je poznata po tome što je posjećuju velike zvijezde Holivuda.

Klinika se nalazi u gradu Izmir, a operacija je koštala 3.000 funti.

Tačan uzrok smrti još nije otkriven, ali se vjeruje da je pacijentkinja doživjela kompikacije ubrzo nakon što je operacija završena.

Skrhani partner ove majke troje djece Skot Frenks rekao je da njena porodica još čeka odgovore koji će baciti svjetlo na ovu tragediju.

Frenks (31) je izjavio da je sada slomljen čovjek i upozorava svakoga ko razmišlja o odlasku pod nož da dobro razmisli o posljedicama i rizicima koji ga očekuju.

"Ljudi moraju biti svjesni situacija u koje se mogu dovesti ako se odluče na ovakav tretman", rekao je.

"Još čekamo odgovore i borimo se da dovedemo Liju kući", dodao je on.

Ogromna popularnost zvijezda sa zaobljenim tijelima kao što su Kim Kardašijan, Kajli Džener i Niki Minaž je uticala na to da se veliki broj žena odluči da preduzme ekstremne mjere u pokušaju da imitiraju njihove figure u obliku pješčanog sata. Pobornici ovakvih zahvata tvrde da su rezultati brzi, a da oporavak najčešće traje prilično kratko.

Uprkos tome, eksperti upozoravaju da svaka operacija sa sobom nosi određene rizike za ozbiljne komplikacije.

Brazilski plastični hirurg, popularno nazivan Dr BumBum, optužen je za ubistvo nešto ranije ovog mjeseca, kada je jedan od njegovih pacijenata preminuo na operacionom stolu u toku sličnog zahvata.

(Independent)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije