Zanimljivosti

Urnebesan snimak pljačke: Lopovi u panici sabotiraju jedan drugog

Urnebesan snimak pljačke: Lopovi u panici sabotiraju jedan drugog
Foto: Screenshot | Urnebesan snimak pljačke: Lopovi u panici sabotiraju jedan drugog

Internetom kruži urnebesni snimak trojice pljačkaša koji su još u aprilu 2019. godine opljačkali jednu juvelirnicu u sjevernom Londonu.

Snimak je postao ponovno aktualan budući da je jedan od pljačkaša, 32-godišnji Endrju Eliot osuđen na sedam godina zatvora jer je ukrao nakit vrijedan 24.000 evra.

Na snimku se vidi kako jedan pljačkaš pokušava da pobjegne iz radnje, ali je prodavačica prije toga pritisla dugme za zaključavanje vrata i potom pobjegla u toalet gdje se zaključala i pozvala policiju. U tom trenutku u radnju ulaze i druga dvojica pljačkaša, ali kako je aktiviran sistem zaključavanja kojim se vrata iznutra ne mogu otvoriti, kradljivci ne mogu da izađu napolje.

 

Jedan se potom sjetio da bi trebao da stisne dugme, pa je to i učinio, a drugi je potom izašao napolje. Međutim, kada je ovaj izašao nije pridržao vrata svojim kolegama u zločinu pa su u trgovini i dalje ostala zaključana dva pljačkaša.

Drugi je na isti način izašao, ali je napravio istu grešku kao i prvi, kolegi koji je ostao unutra takođe je zatvorio vrata pred nosom. Budući da sam sebi nije mogao da otvori vrata, počeo je da lupa po njima da bi mu na kraju neko od prolaznika pomogao da pobjegne... Na kraju je i taj muškarac uhapšen pa je sada osuđen na kaznu zatvora.

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije