Zanimljivosti

Uživanje u paraglajdingu na kauču, uz TV i čips

Uživanje u paraglajdingu na kauču, uz TV i čips
Foto: Instagram/hasan_kaval | Uživanje u paraglajdingu na kauču, uz TV i čips

Da li spadate u ljude koji obožavaju da u slobodno vrijeme ostaju kod kuće gledajući omiljene filmove i serije izvaljeni na kauču? Ili biste željeli da probate paraglajding a suviše ste lijeni da se mrdnete sa kauča? Šta ako biste obje aktivnosti upražnjavali odjednom? Sviđa Vam se ideja? Izgleda da je nekome uspjelo da spoji te dve nespojive aktivnosti.

Hasan Kaval, instruktor paraglajdinga iz Turske, učinio je nešto što je samo san za osobe koje ne vole da mrdaju "iz topline doma svoga". Ponio je sa sobom svoj kauč i TV na putovanje ka nebu.

Kaval je pričvrstio svoj kauč na točkovima i TV na jedan od svojih paraglajdera i vinuo se ka nebu. Cijelo putovanje snimio je kamerom.

Instruktor se pojavio na snimku kako opušteno leži na svom kauču, čak nije bio ni vezan, gledajući "Toma i Džerija". Štaviše, skinuo je svoje cipele i natukao papuče, a onda je opušteno počeo da jede čips pijuckajući sok dok je letio iznad vode.

Nakon što je sletio, Kaval je rekao da se tokom cijelog putovanja osjećao bezbjedno.

"Danas sam realizovao projekat o kom sam razmišljao dvije godine. Želeo bih da izrazim beskrajnu zahvalnost mom prijatelju @ flyferhat1973 koji me je podržavao u svim aspektima, od početka do kraja projekta", napisao je Kavala na Instagramu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije