Zanimljivosti

Žena novčano kažnjava muža ako pojede više od nje

Žena novčano kažnjava muža ako pojede više od nje
Foto: Ilustracija | Žena novčano kažnjava muža ako pojede više od nje
N.N.

Postoje ljudi koji jednostavno vole da štede na svakom koraku. Ništa tu ne bi bilo toliko strašno, u neku ruku je čak i pohvalano, da se to ne odražava na nevjerovatne načine.

Jedna porodica živi nevjerovatnim životom. Iako imaju uslove za normalan život, Beki Gils je u jednoj emisiji ispričana od ona i njena porodica snijegom peru zube, kako bi uštedjeli svaki dolar.

"Uvijek sam bila štedljiva, ali kad sam rodila prvog sina Džordža, odlučila sam da dam otkaz, kako bi se posvetila njegovom gajenju. Sada se vodim rečenicom, da je štednja isto kao i da zarađujete novac", rekla je ova intresantna žena koja ima dva sina i muža.

Za godinu dana uštedjeli 35.000 dolara

Dok je radila, godišnje je zarađivala 35.000 dolara, a kada su počeli da praktikuju njene metode, već za godinu dana su uspjeli da uštede taj iznos. Ona je sve porodične troškove uspjela da prepolovi, pa tako sudove pere zajedno sa stvarima u mašini i na taj način štiti tanjire i čaše od lomljenja.

Sami sve popravljaju, nikada ne zovu majstora, ne plaćaju vodu, već sakupljaju snijeg ispred kuće i tako se kupaju i peru zube.

"Voda košta, dok niz ulicu imamo divan potok koji koristimo, ali je sada voda zamrznuta", rekla je Beki u emisiji.

Muža novčano kažnjava uoliko pojede više od nje

"Ako smo naručili četiri mocarela štapića i od toga ja pojedem tri, ona mi kaže da moram da joj platim 75 centi", rekao je suprug.

(Magazin.novosti.rs)

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije