Okolina

Vrijeme otkazalo drugu Z.E.T. tribinu

Vrijeme otkazalo drugu Z.E.T. tribinu
Foto: N.N. | Vrijeme otkazalo drugu Z.E.T. tribinu

BANJALUKA - Druga Z.E.T. tribina, koja je trebalo da bude održana danas u 12 časova na jednom od najpoznatijih banjalučkih izletišta – Trešnjiku, prolongira se do daljnjeg, zbog loših vremenskih prilika.

Novi datum i vrijeme biće na naknadno saopšteni.

E.kologija je tema druge Z.E.T. tribine na kojoj će govoriti Jelena Ivanić (Centar za životnu sredinu), prof. dr Dragojla Golub (Prirodno – matematički fakultet), Nenad Bužanin (Eko – zona Šipovo) i Milica Šolaja (Festival ""Z.E.T. od Šipova").

Šta je E.kologija? Zašto je baš ona važna? Koliko je važno čuvati životnu sredinu? Šta je održivi razvoj? Kakvi su to sve odnosi između živog svijeta? Odgovore na ova, ali i mnoga druga pitanja moći će se čuti na Trešnjiku, a Z.E.T. je pripremio i nekoliko iznenađenja – možda baš neko od vas osvoji trodnevne ulaznice i posjeti Z.E.T.a u Šipovu od 26. do 29. jula na Janjskim otokama.

Festival "Z.E.T. od Šipova" biće održan od 26. do 29. jula na Janjskim otokama, nadomak Šipova uz bogat dnevni i večernji program, prilagođen svim uzrastima i generacijama, a zadovoljiće i one sa najistančanijim ukusom.

Više informacija o programu, pratećim aktivnostima, ali i festivalskim paketima ulaznica i prodajnim mjestima možete pronaći na društvenim mrežama i na www.zetfest.com.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije