BiH

Đokić: Kandidovali smo najbolje u Kostajnici

Đokić: Kandidovali smo najbolje u Kostajnici
Đokić: Kandidovali smo najbolje u Kostajnici

KOSTAJNICA, RIBNIK - Predsjednik Socijalističke partije /SP/ Petar Đokić rekao je sinoć da su socijalisti u Kostajnici kandidovali svoje najbolje kadrove koji su stekli ugled i povjerenje u ovoj lokalnoj zajednici.

"Odgovornost je velika na onima koje će građani izabrati, jer oni neće biti privilegovani izborom, već će postati sluge i časni predstavnici naroda u Skupštini i institucijama izvršne vlasti", rekao je Đokić na predizbornom skupu u Kostajnici.

On je dodao da Kostajnica ima puno potencijala za razvoj u oblasti ekonomije i infrastrukture i kvalitetnog kandidata za načelnika opštine, koji je i u prošlosti imao velike rezultate na toj funkciji.

"Uvjeren sam da Marko Čolić, kao iskusan čovjek od znanja i povjerenja, može ponovo dobiti povjerenje građana i da će nastaviti da pravi nove dobre rezultate za Kostajnicu", naveo je Đokić.

Kandidat za načelnika SP-a Marko Čolić rekao je da građani Kostajnice od njega mogu očekivati da će raditi u opštem interesu.

Predizborna tribina održan je sinoć i u Ribniku, gdje je Đokić izjavio je da se ova opština treba i dalje razvijati, a da kandidat SP za načelnika Ribnika Radenko Banjac ima snage i znanja da ovu lokalnu zajednicu vodi putem razvoja.

Đokić je na tribini SP istakao da Ribnik raspolaže šumskim i riječnim bogatstvom koje je moguće dodatno iskoristiti.

"Posebno šumsko bogatstvo treba da bude u službi razvoja lokalnih preduzeća koja se bave drvoprerađivačkom proizvodnjom da bi proizvodnja bila u što većoj mjeri dovedena do finalnih proizvoda", istakao je Đokić.

Prema njegovim riječima, u Ribniku je moguće dodatno razvijati agrarnu privredu, a treba davati i dodatne podsticaje.

Nosilac odborničke liste SP-a u Kostajnici Miloš Šteković rekao je da socijalisti građanima Kostajnice u narednom mandatu nude prosperitet, razvoj i zapošljavanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije