BiH

Pavić: Politika DNS-a prihvaćena u narodu

Pavić: Politika DNS-a prihvaćena u narodu
Pavić: Politika DNS-a prihvaćena u narodu

ZVORNIK - Predsjednik DNS-a Marko Pavić izjavio je večeras su Zvorniku da se politika DNS-a zasniva na poštivanju Dejtonskog mirovnog sporazuma i na tome da nema prenošenja nadležnosti sa Republike Srpske na nivo BiH.

Pavić je prije početka predizborne tribine DNS-a u Zvorniku, na kojoj su predstavljeni odbornički kandidati za Skupštinu grada, rekao novinarima da su građani sa puno povjerenja prihvatili politiku ove stranke prema NATO, EU i Srbiji.

"Građani su naročito prihvatili politiku DNS-a prema javnim dobrima koja se odnosi na neprihvatanje privatizacije i prodaje javnih dobara kao što su šume, voda, električna energija i zemlja", rekao je Pavić.

On kaže da bi na bazi tih javnih dobara trebalo graditi prerađivačke kapacitete i tako zapošljavati ljude, čime se onemogućavaju strane kompanije da kupuju javna dobra.

Pavić je istakao da je politika DNS-a, koja je zasnovana na istini, prihvaćena u narodu i da ova partija svake godine ima sve više članova.

"To očekujemo i na ovim lokalnim izborima u Zvorniku, jer je ovaj grad jedno od uporišta DNS-a već dugo vremena i očekujemo da ovdje zajedno sa našim koalicionim partnerima napravimo vlast koja će trajno donositi dobro Zvorniku i Republici Srpskoj", rekao je Pavić.

On je naglasio da će DNS zajedno sa koalicionim partnerima SNSD-om i SP-om podržati zajedničkog kantidata za gradonačelnika Zvornika Zorana Stevanovića.

Nosilac odborničke liste DNS-a za Skupštinu grada Spomenka Stevanović rekla je da DNS u Zvorniku očekuje najmanje 5.000 glasova i šest odbornika u Gradskoj skupštini, podsjetivši da u loklanom parlamentu ova partija ima sada četiri odbornika.

"Ovo kažem zbog toga jer smo imali ogroman priliv novih članova koji su prepoznali politiku DNS-a", rekla je Stevanovićeva, koja je potpredsjednik DNS-a.

Ona je naglasila da DNS ima izborni program kojim su locirane sve potrebe i problemi grada Zvornika i ponuđena konkretna rješenja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije