Društvo

U Tesliću formirane komisije za procjenu štete, stigla i voda, ali nije za piće

U Tesliću formirane komisije za procjenu štete, stigla i voda, ali nije za piće
Foto: Facebook/nacelnikopstine | U Tesliću formirane komisije za procjenu štete, stigla i voda, ali nije za piće

Milan Miličević, načelnik Teslića, na danas održanom sastanku kriznog štaba formirao je četiri komisije za procjenu štete pričinjene poplavama na području opštine Teslić.

Komisije su formirane za oblasti: štete na stambenim objektima, štete na privrednim objektima, štete iz oblasti infrastrukture i oblasti poljoprivrede.

Za procjenu štete na stambenim objektima i infrastrukturi, građani se mogu obratiti u Stambeno-komunalno odjeljenje, u kancelariju broj 28 i na kontakt telefon 053/411-538, te predati zahtjeve na šalter broj 5.

Za procjenu štete u oblasti poljoprivrede, građani se mogu obratiti u Odsjek za poljoprivredu, u kancelariju broj 26 i na kontakt telefon 053/411-534, te predati zahtjeve na šalter broj 5.

Za procjenu štete u oblasti privrede, građani se mogu obratiti u Odsjek za razvoj, u kancelariju broj 8 i na kontakt telefon 053/411-546, te predati zahtjeve na šalter broj 5.

Načelnik je rekao i da se svakog trenutka očekuje voda u cijevima teslićkog vodovoda.

Još jednom je sugerisao na građane da će se ova voda moći koristiti samo za sanitarne svrhe do uspostavljanja proizvodnje potpuno pitke vode, o čemu će stanovništvo biti blagovremeno obavješteno.

"Zahvaljujemo se radnicima teslićkog Vodovoda koji su uz nadljudske napore bez odmora u gotovo nemogućim uslovima loše vidljivosti zbog mulja na dubini od 10 metara uspijeli da kompresorima pod visokom pritiskom probiju mulj na glavnoj cijevi vodozahvata u Studencima", naveo je Milićević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije