Ex -Yu

Roditelji ubijene djece na mjestu stradanja: Minut ćutanja za sve žrtve (FOTO)

Roditelji ubijene djece na mjestu stradanja: Minut ćutanja za sve žrtve (FOTO)
Foto: Tanjug | Roditelji ubijene djece na mjestu stradanja: Minut ćutanja za sve žrtve

BEOGRAD - Roditelji ubijene djece i porodica čuvara škole u OŠ "Vladislav Ribnikar" stigli su u ovu ustanovu noseći vijence od bijelog cvijeća i svijeće u rukama.

Oni su svi zajedno došli da odaju poštu svojim najmilijima koji su tragično stradali prije tačno godinu dana u prostorijama ove škole kada je na njih zapucao trinaestogodišnji dječak, bez razloga i motiva.

Iz prostorija škole, tačno u 8 i 40 kada je dječak ubica kobnog jutra ušetao i krenuo svoj krvavi pohod, začule su se sirene, nakon čega je nastupio minut ćutanja u čast svim žrtvama.

Roditelji su došli zagrljeni, a ispred škole je i veliki broj njihovih drugara i građana sa cvijećem u rukama.

Foto: Tanjug
Foto: Tanjug

Ljudi se okupljaju na mjestu ispred škole gde je postavljen pano sa fotografijama ubijenih, gdje polažu cvijeće i pale svijeće, javlja Kurir.

Foto: Tanjug
Foto: Tanjug
Foto: Tanjug
Foto: Tanjug

Podsjećamo, prije tačno godinu dana u masovnom ubistvu koje je trinaestogodišnjak započeo 3. maja 2023. godine u 8.41 ubijeni su: Mara Anđelković, Bojana Asović, Angelina Aćimović, Ana Božović, Adriana Dukić, Ema Kobiljski, Katarina Martinović, Sofija Negić, Andrija Čikić i Dragan Vlahović.

Učenik sedmog razreda Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" u Beogradu K. K. pucao je iz pištolja na obezbjeđenje škole, nastavnicu i učenike. Na licu mjesta ubijeno je osam učenika i radnik obezbjeđenja, dok je još jedna teško ranjena djevojčica kasnije podlegla povredama. Malojletnik je sam pozvao policiju i predao se. Privedeni su njegovi roditelji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije