Ex -Yu

Vučić: Poseta Lavrova planirana, ima nekih drugih problema

Vučić: Poseta Lavrova planirana, ima nekih drugih problema
Foto: Tanjug arhiva | Vučić: Poseta Lavrova planirana, ima nekih drugih problema

VRANJE - Poseta ministra spoljnih poslova Rusije Sergeja Lavrova je planirana, ustanovljeno je kako bi trebalo da izgleda, izjavio je danas predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, ali ponovio je da oko te posjete ima nekih "drugih problema" te da će u roku od dva dana obavijestiti javnost o tome.

On je tako odgovorio na novinarsko pitanje - da li izjava Marije Zaharove, da će Lavrov posjetiti Srbiju 6. i 7. juna, znači da su otklonjene "peripetije" oko njegovog dolaska, budući da je sam Vučić rekao da ta posjeta "nije sigurna".

Vučić je novinarima u Vranju rekao da je vidio u jednom od tih medija naslov koji kaže da je Zaharova negirala nešto što je on rekao, a to nije tačno.

"Još jedna u nizu laži. Naravno da su posjetu planirali, ustanovili kako bi trebalo da izgleda, a ja sam govorio o drugim stvarima. Videćemo, obavestićemo vas u roku od dva dana", rekao je Vučić.

Na institiranje novinara na pitanjima o dolasku Lavrova, Vučić je odgovorio:

"Da li stvarno mislite da sam toliko glup ili nepismen, pa me potcenjuete... Znači da postoji nešto što ja znam, a vi ne znate. Zato vam kažem, strpite se, dan, dva, moguće da sve bude u redu, a moguće da ne bude. Sve je zakazano, kada je sa Selakovićem, gde sam ja na večeri, gde je poseta groblju... To je sve u redu, ali ima nekih drugih problema", rekao je Vučić.

Na pitanje da li bi to moglo da ugrozi posjetu njemačkog kancelara Olafa Šolca, odgovorio je:

"Ništa ne isključujem".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije