Gradovi

Penzionerski kuponi u ponedjeljak

Penzionerski kuponi u ponedjeljak
Penzionerski kuponi u ponedjeljak

SARAJEVO - Prodaja jednomjesečnih kupona za javni gradski prijevoz penzionera Kantona Sarajevo čija je visina penzije iznad 327 KM počeće u ponedjeljak, 9. marta, saopštilo je danas preduzeće GRAS koje vrši javni gradski prevoz u Kantonu.

Kuponi za mjesec februar važiće do 16. marta.

Prilikom kupovine novih kupona, penzioneri su obavezni da donesu penzionersku iskaznicu i kopiju čeka od penzije za decembar 2014. te ličnu kartu na uvid.

Prodaja kupona obavljaće se na prodajnim mjestima GRAS-a u vremenu od 7 do 14.30.

Penzioneri čija je visina penzije do 400 KM mogu kupiti kupone na prodajnim mjestima: Ćumurija, Otoka, Alipašin most, Vogošća, Dobrinja, Ilidža i Hadžići.

Prodajna mjesta za one s visinom penzije od 401 do 500 KM su: Latinska Ćuprija, Alipašin Most, Ilidža, Otoka, Dobrinja, Hadžići i Vogošća.

Penzioneri s penzijom većom od 501 KM su mogu kupiti kupone na prodajnim mjestima: Ćumurija, Alipašin Most, Ilidža, Otoka, Dobrinja i Vogošća.

Period važenja besplatnih kupona za javni gradski prevoz penzionera s penzijom do 327 KM, na kojima je naznačen period važenja oktobar - decembar 2014, produžen je do 31. marta 2015.

Penzioneri koji nisu preuzeli navedeni besplatni kupon za javni gradski prevoz,  prilikom preuzimanja su dužni da donesu penzionersku iskaznicu i kopiju penzionerskog čeka za septembar 2014, popunjen obrazac "Prijava za subvenciju prevoza penzionera s područja Kantona Sarajevo", te ličnu kartu na uvid.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije