Hronika

Podlegla i druga djevojka iz sinoćnjeg udesa u Sarajevu, identifikovan vozač

Podlegla i druga djevojka iz sinoćnjeg udesa u Sarajevu, identifikovan vozač
Podlegla i druga djevojka iz sinoćnjeg udesa u Sarajevu, identifikovan vozač

SARAJEVO - Pješakinja Selma A., koja je sinoć povrijeđena u saobraćajnoj nesreći u blizini Zemaljskog muzeja u Sarajevu preminula je iza ponoći, dok se za vozačem još uvijek traga.

Podsjetimo, vozač "golfa 6" sinoć je pregazio dvije djevojke, od kojih je jedna preminula na mjestu događaja, a druga je sa teškim povredama prevezena u bolnicu.

Djevojka koja je stradala na mjestu događaja je Edita M. Policija traga za 25-godišnjim Sanjinom Sejfićem, koji je, kako izvještavaju sarajevski mediji, od ranije poznat policiji.

Za portal "Radiosarajevo.ba" iz MUP-a KS je rečeno da su nesrećne djevojke 1995. i 1996. godište.

Vozilo koje je učestvovalo u nesreći je pronađeno, a potraga za vozačem, iako je identifikovan, još uvijek traje. Građani se mole, ukoliko imaju bilo kakve informacije, da se jave najbližoj policijskoj stanici.

"Još uvijek se traga za osumnjičenim. Pronađeno je njegovo vozilo na području općine Novo Sarajevo, riječ je o vozilu marke Golf VI s oštećenjima koja odgovaraju saobraćajnoj nesreći. Naši policijski službenici sarađuju sa drugim policijskim organima, a identitet osumnjičenog je poznat", rekao je portparol MUP-a KS Irfan Nefić za Anadoliju..

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije