Hronika

Pojačane policijske kontrole na mjestu stravične nesreće u Banjaluci

Pojačane policijske kontrole na mjestu stravične nesreće u Banjaluci
Foto: Velibor Tripić | Pojačane policijske kontrole na mjestu stravične nesreće u Banjaluci

BANJALUKA - Momčilo Marić, načelnik Sektora policije Policijske uprave Banjaluka, najavio je pojačane aktivnosti policije na dionici puta na kojoj je prije dva dana u saobraćajnoj nesreći poginula pedagogica Milana Koprena.

"Tužilac je bio na licu mjesta i vršio uviđaj, istraga je u toku, tako da će dalja radnje pokazati šta je uzrok te saobraćajne nezgode. Dok se ne instalira radarski sistem, biće pojačane aktivnosti policije na toj dionici puta", istakao je Marić.

Marić je rekao da je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srpske po hitnom postupku počelo da popravlja stanje na toj saobraćajnici.

Na ovoj dionici biće postavljen stacionarni radar.

Podsjetimo, pedagogica banjalučke OŠ "Branko Radičević" nastradala je u ponedjeljak kada ju je banjalučkom naselju Rebrovac automobilom usmrtio Stefan Srdić (20) iz Laktaša.

Na ovoj rizičnoj dionici ranije su se dogodile dvije smrtonosne nesreće. Podsjetimo, slovenački konzul u Banjaluci Marjan Ristič (62), stradao je u martu 2022. godine na mjestu, koje je samo dvadesetak metara udaljeno od ovog na kojem je poginula pedagogica Milana Koprena.

Konzul je stradao kada je na njega u večernjim satima golfom naletio Sergej M. (26).

Na ovoj rizičnoj dionici u banjalučkom naselju Borik, nekoliko desetina metara dalje, 2013. godine stradao je Ognjen B. (24,) student iz Vlasenice, a lakše povrijeđen pješak Nenad K. (21) iz Banjaluke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije