Svijet

SZO traži humanitarnu pauzu u sukobima u pojasu Gaze

SZO traži humanitarnu pauzu u sukobima u pojasu Gaze
Foto: N.N. | SZO traži se humanitarna pauza u sukobima u Pojasu Gaze
Srna

KAIRO - Zvaničnici Svjetske zdravstvene organizacije (SZO) zatražili su danas humanitarnu pauzu u bombardovanju pojasa Gaze da bi bio omogućen pristup pomoći u kojoj su i kineske vakcine Sinofarm.

"Dok ne bude usaglašen prekid vatre, sve strane u sukobu moraju se saglasiti sa humanitarnom pauzom kako bi se osigurao ulazak i izlazak iz Gaze", rekao je šef SZO za Zapadnu obalu i Gazu Rik Piperkorn.

Konvoj UN spreman je da u Gazu preveze humanitarno osoblje i pomoć, uključujući 10.000 vakcina Sinofarm protiv kovida 19 i opreme za testiranje, te za prebacivanje ranjenih.

Međunarodna humanitarna organizacija "Ljekari bez granica" saopštila je danas da im je ponovo zabranjen ulazak iz Izraela u Gazu.

Od početka sukoba 10. maja zvaničnici medicinskih službi iz Gaze navode da je 230 Palestinaca, uključujući 65 djece i 39 žena poginulo, a više od 1.700 je ranjeno u artiljerijskim i napadima iz vazduha.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Marketing tim / 03.08.2021 12:59

Sinsay kao jedan od vodećih brendova LPP-a prednjači u širenju prodajne mreže na teritoriji Bosne i Hercegovine i Regiona.

Sinsay BiH | Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Pored ženske mode, nude odjeću i dodatke za muškarce, kao i atraktivnu kolekciju dječije odjeće. Čitavu ponudu dopunjuju ženska i muška oprema i kućni namještaj iz linije Home, što pečatom potvrđuje status uspješnog brenda životnog stila.

Širina asortimana ogleda se u veličini i karakteru prodavnice. Sinsay je brend koji nudi najnovije trendove po najpovoljnijim cijenama od 2013.

S površinama od 800 do 1.500 m2, novi komercijalni prostori nekoliko puta su veći od prvih Sinsay prodavnica zahvaljujući upotrebi inovativnih materijala, dizajnerskih dodataka i modernističkog osvjetljenja.

Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay
Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Kolekcije su sve dostupnije zahvaljujući proširenju tradicionalne mreže prodavnica (povećanje komercijalnog prostora u poređenju sa istim periodom prošle godine). Razvoj je usmjeren ka tradicionalnom konceptu kako bi kupci imali punu pažnju i osjetili prisutnost i raspoloživost da se odgovori na njihove potrebe i želje.

Zbog ekspanzije širenja brenda, ova kompanija je u potrazi za prostorom u gradovima sa 10.000 stanovnika na teritoriji Bosne i Hercegovine, manji gradovi samo u određenim slučajevima, površine u rasponu od 800-1500 m2, u zavisnosti od lokacije, veličine grada, GLA projekta.

Sve zanimljive ponude možete poslati našem razvojnom timu na mail: [email protected].

Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay
Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

LPP S.A. je međunarodna kompanija koja uspješno posluje u tekstilnoj industriji više od 20 godina. Upravljaju prepoznatljivim brendovima: RESERVED, Cropp, House, MOHITO i SiNSAY. Na tržištu Bosne i Hercegovine prisutni su od 2019. i uspješno posluju kroz mrežu od 6 maloprodajnih objekata svih brendova u Banja Luci i Mostaru, sa idejom da povećaju postojeću prodajnu mrežu.

Najčitanije