Preminuo tokom maratona

Jedan od učesnika nedjeljnog Londonskog maratona preminuo je u ponedjeljak nakon što je kolabirao tokom trke, objavili su organizatori.

Elijud Kipčoge oborio svjetski rekord u maratonu

Atletičar iz Kenije Elijud Kipčoge postavio je danas novi svjetski rekord u maratonu, pošto je u Berlinu 42,195 kilometara istrčao za dva sata, jedan minut i devet sekundi.

Majstor karatea iz Foče takmičiće se na Balkanskom prvenstvu u ...

FOČA - Šezdesetosmogodišnji Ljubomir Todović iz Foče učestvovaće, kao reprezentativac Srbije, na Balkanskom prvenstvu u atletici za veterane, od 23. do 25. septembra u ...

Odlični rezultati banjalučkih atletičara

Juče je na Sokocu održano prvenstvo RS za mlađe i starije cicibane/ke i mlađe juniore/ke. Atletski klub Banja luka je predstavljalo 15 takmičara koji su ostvarili odlične ...

Vuleta: Izuzetno sam ponosna, odolevam svim izazovima

Srpska atletičarka Ivana Vuleta izjavila je da joj je 2022. najuspješnija sezona u karijeri posle 2016. godine.

Ivana Vuleta osvojila Dijamantsku ligu

Najbolja srpska atletičarka Ivana Vuleta osvojila je Dijamantsku ligu, pošto je večeras trijumfovala na završnom mitingu u Cirihu.

Asmir Kolašinac najbolji na Mitingu u Beogradu

Atletičar Asmir Kolašinac osvojio je prvo mjesto u bacanju kugle na Srpskom atletskom mitingu 2022, koji je danas održan u Beogradu.

Povrijedila se Ivana Vuleta, propušta Dijamantsku ligu

Zlatna srpska atletičarka sa EP u Minhenu Ivana Vuleta neće učestvovati na Dijamantskoj ligi.

Vilagoš i Topić stigle u Beograd

​Mlade srpske atletičarke Adriana Vilagoš i Angelina Topić stigle su u Beograd nakon fantastičnog rezultata i osvojenih medalja na seniorskom šampionatu Evrope u ...

Angelina Topić bronzana u skoku u vis na EP

Srpska atletičarka Angelina Topić (17) osvojila je bronzanu medalju u finalu Evropskog prvenstva u Minhenu u skoku uvis.

"Bože pravde" u Minhenu: Ivani Vuleti dodijeljena medalja

Ivana Vuleta je osvojila zlato u skoku udalj na Evropskom prvenstvu u Minhenu. Danas joj je uručena medalja uz intoniranje himne Srbije.

Vuleta: Uživala sam, vratila sam se izvornoj sebi

Znala sam da neće biti nimalo lako protiv Malaiki Mihambo, pre njenom publikom, ali ovo sam čekala četiri godine, s obzirom da je ona od 2016. u Amsterdamu postala i svetska i ...

Nebeski skok Ivane Vulete: Srpkinja šampionka Evrope

Srpska atletičarka Ivana Vuleta (Španović) osvojila je zlatnu medalju u finalu discipline skok udalj na Evropskom prvenstvu u Minhenu.

Sinančeviću srebro na EP, Mihaljević zlatni

Srpski atletičar Armin Sinančević osvojio je srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Minhenu.

Proslavljeni atletičar ogorčen: Srpski juniori otrovani na SP

Dragutin Topić, proslavljeni srpski atletičar, otkrio je danas da su srpski takmičari na Svjetskom juniorskom atletskom prvenstvu u kolumbijskom Kaliju otrovani hranom u hotelu.