Fudbal

Predvidio gol Edera u 109', osvojio milion £, pa nestao (VIDEO)

Predvidio gol Edera u 109', osvojio milion £, pa nestao (VIDEO)
Predvidio gol Edera u 109', osvojio milion £, pa nestao (VIDEO)

Potpuno luda priča proširila se društvenim mrežama zbog nestanka jednog instant milionera, ali ne bilo kakvog.

U pitanju je 32-godišnji čovjek koji je osvojio milion funti tako što je pogodio tačan minut i strijelca prvog gola u finalu Evropskog prvenstva u fudbalu.

Onlajn kladionica "BetVictor“ pokrenula je nagradnu igru tokom EURO u Francuskoj i igračima pružila šansu da postanu instant milioneri.

"BetVictor“ je saopštio da će dati tačno milion funti srećnom dobitniku koji tačno predvidi minut postizanja prvog gola u finalu i strijelca. U opisu igre pisalo je i da, ukoliko ne bude tačnih prijedloga, pobjednik će biti onaj koji bude najbliži u prognozi.

Uprkos izuzetno malim šansama, jedan navijač Aston Vile pogodio je da će Eder prvi zatresti mrežu protivničkog gola u 109. minutu, što se i desilo. Napadač Lila je postigao jedini gol na susretu i donio Portugalu prvu titulu šampiona Evrope u istoriji.

Međutim, umjesto da uživa u velikom novcu koji je osvojio, dobitnik je nestao, tačnije "BetVictor“ još uvijek pokušava da ga nađe. Ova kladionica objavila je da je u potrazi za navijačem Aston Vile i sada pokušava da svojim resursima pronađe čovjeka na društvenim mrežama.

Nevjerovatna priča koja možda neće imati srećan kraj.

(B92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije