Fudbal

Ronalda liječi poznata srpska doktorka?

Ronalda liječi poznata srpska doktorka?
Ronalda liječi poznata srpska doktorka?

I dalje nema zvaničnih informacija o povredi Kristijana Ronalda i koliko će portugalski fudbaler odsustvovati sa terena.

Fudbaler madridskog Reala dobio je udarac u koljeno od Dimitrijea Pajea u prvom poluvremenu finala Evropskog prvenstva između Portugala i Francuske (1:0), i u 24. minutu je na nosilima iznesen sa terena.

Najprije se pojavila informacija da se očekuje pauza od mjesec dana, ali su se potom navijači uznemerili kada su čuli da je Ronaldu povrijeđen prednji ukršteni ligament koljena, što traži višemjesečnu pauzu.

To bi značilo da je će Ronaldo osim Super kupa Evrope propustiti sigurno početak španske lige, ali i Lige šampiona.

Zato se sada najavljuje da se Portugalac okrenuo najpoznatnijoj srpskoj doktorki Marijani Kovačević, koja je posljednjih godina posebnim metodama uz tečnost iz placente.

"Doktorka Kovačević je uglavnom u Dubaiju, gdje radi. Nije poznato hoće li Ronaldo ići kod nje, ili ona kod njega, ali on je riješen da pokuša sa njenim metodama. Od mnogih fudbalera je čuo da je veoma efikasna", navodi izvor “Informera“.

Doktorka Marijana je uspješno liječila svjetske fudbalske zvijezde poput Robina Van Persija, Frenka Lamparda, Dijega Koštu, Darija Srnu i mnoge druge.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije