Košarka

Svjetsko prvenstvo u košarci - Kina 2019.

"Drug je uzeo kredit da gleda Orlove, ali nas je prevarila igra"

"Drug je uzeo kredit da gleda Orlove, ali nas je prevarila igra"
Foto: FIBA / Ilustracija | Navijač Srbije: Drug je uzeo kredit da gleda Orlove, ali nas je prevarila igra

Veliki broj doputovao je iz Srbije i drugih krajeva svijeta u Kinu, mnogi su bukirali aranžmane u Šangaju i Pekingu, a nisu ni sanjali da neće gledati Srbiju.

Navijači Srbije širom svijeta razočarani su zbog neuspjeha košarkaša na Svjetskom prvenstvu, a posebno oni koji nisu žalili novca i vremena da dođu u Kinu i gledaju Orlove u borbi za medalje.

Mnogi ljudi iz Srbije, ali sa drugih dijelova planete, su odlučili da uživo bodre četu Saleta Đorđevića, sreli smo fanove, ne samo iz naše zemlje, već iz Australije, SAD, pa i iz udaljenih krajeva Kine, koji su se našli u neobranom grožđu.

"Mnogo novca smo potrošili za avionsku kartu, prevoz, smeštaj... Čak smo bukirali hotele u Šangaju i Pekingu nadajući se da ćemo prisustvovati spektaklu, ali sada ništa od toga. Ostaje da se tešimo da ćemo turistički obići te gradove", žalio se jedan Beograđanin, koji je sa drugarima potegao na dug put, piše "Kurir.rs".

"Moj drug je čak uzeo kredit jer je bio siguran da će Srbija oduva sve ovde. Očigledno nas je prevarila igra naših u pripremmnom periodu. Nije nam jasno ako smo se tako raspali", dodao je on.

Bilo je onih koji su imali sreće jer su planirali da dođu samo na polufinale i finale, a sada su imali vremena da otkažu aranžmane.

"Da smo i mi znali, ne bismo dolazili. Potrošio sam godišnji odmor, ne bi mi bilo krivo da smo ušli u polufinale. Ali dobro, valjda će biti bolje drugi put", konstatuje sagovornik pomenutog lista.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije