Život

Neobična priča jedne mame: Prvo je rodila jedno dijete, a nakon 24 dana je dobila i drugo

Neobična priča jedne mame: Prvo je rodila jedno dijete, a nakon 24 dana je dobila i drugo
Foto: Pixabay | Neobična priča jedne mame: Prvo je rodila jedno dijete, a nakon 24 dana je dobila i drugo

Džena Erera (32) zatrudnila je u isto vrijeme kada i surogat majka, što je dovelo do toga da za manje od mjesec dana dobije dva djeteta.

Ova mama pretrpjela je pet pobačaja u 10 godina prije nego što su njen partner Džo (39), vlasnik finansijskog preduzeća, i ona odlučili da imaju dijete uz pomoć surogat majke.

Bili su oduševljeni kada je surogat mama (32) zatrudnila pomoću reproduktivnog materijala para i to u februaru 2023. godine

Skoro četiri nedjelje nakon što je zatrudnila surogat majka, Džena je otkrila da je i sama trudna, piše The Sun.

Džena je rodila dječaka Džozefa 1. oktobra u Kaliforniji, a surogat je rodila dječaka Aleksandra Džejsona u Kolumbiji, 24 dana kasnije.

A kakvi su bili prvi utisci, mama Džena je iskreno progovorila:

"Moja surogat majka i ja smo razgovarale svaki dan – i sa 12 nedjelja, odlučila sam da kažem surogat majci da sam i ja trudna. Bila je tako srećna zbog mene. Odmah smo se osjećali prijatno jer smo trudni u isto vrijeme - jer je ona dobra prijateljica sa našim dobrim prijateljima. Nisam htjela da joj kažem sve dok nismo ušli u trudnoću – nismo željeli da se osjeća pod stresom ili zabrinuto".

Džena ima dvije kćerke, Sofiju, devet, i Izabelu, sedam, iz prethodne veze. Ona je otkrila da je imala prva tri uzastopna pobačaja 2013. godine, sa 23 godine, ali doktori nisu mogli da kažu zašto se desilo.

Nezadovoljna odgovorom koji joj je dao njen ljekar u SAD, Džena je otputovala kod ljekara u Meksiko , koji je rekao da ima nedostatak hormona. Ali rekao je da su njene šanse da zatrudni - i ostane trudna - uglavnom zavisile od "sreće".

Sada mama Džena svoje dvije bebe odgaja kao blizance.

(B92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije