Svijet životinja

Kuna zalutala u zagrebačku bolnicu

Kuna zalutala u zagrebačku bolnicu
Foto: Facebook | Kuna zalutala u zagrebačku bolnicu

U KBC-u Rebro juče su se susreli s nesvakidašnjom situacijom. Naime, u liječničku svlačionicu zalutala je - kuna.

"Neobična gošća u KBC Rebro, Zagreb. U svlačionicu za medicinsko osoblje u podrumu bolnice uvukla se kuna bjelica. Sama nije znala pronaći izlaz, a našoj terenskoj ekipi odlučila je pokazati sve svoje atletske sposobnosti. Vitka elegantna i brza vješto je jurcala slalom između ormara svlačionice. Pritom se pokušavala i sakriti. Štap, mreža i ostali alati naših hvatača bili su beskorisni. Jedini način da dođu do kune, bio je da je izmore. Usmjerili su je prema toaletu i u jedan ugao postavili transportni spremnik. Premorena kuna sama je na kraju utrčala u spremnik vjerujući da se spasila. Naše kolege za njom su slavodobitno zatvorili vratašca", opisali su iz azila Dumovec.

"Kako bi se uvjerili da je dobro, odvezli su je na pregled u oporavilište za divlje životinje Zoološkog vrta grada Zagreba. Veterinar je utvrdio da je riječ o zdravoj ženki koja odmah može biti puštena u prirodu. Zahvaljujući tome mala će zvjerka uskoro ponovo jurcati šumom", zaključili su.

Neobična gošća u KBC Rebro, Zagreb. U svlačionicu za medicinsko osoblje u podrumu bolnice uvukla se kuna bjelica. Sama...

Posted by Azil Dumovec on Уторак, 06. октобар 2020.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije