Svijet životinja

Mačka ugledala zmiju u podrumu pa reakcijom iznenadila mnoge

Mačka ugledala zmiju u podrumu pa reakcijom iznenadila mnoge
Foto: Screenshot/TikTok | Mačka ugledala zmiju u podrumu pa reakcijom iznenadila mnoge

Caitlyn Hartley na TikToku je objavila snimku svoje mačke Storm koja je u podrumu ugledala zmiju i mijaukanjem pokušala signalizirati što se događa.

Caitlyn je isprva mislila da se mačka samo želi igrati, no kada je sišla u podrum shvatila je što se događa.

"Bila sam u šoku. Nisam očekivala da ću to vidjeti. Zmija je zaglavila kod prozora", ispričala je Caitlyn za The Dodo i dodala kako se Storm nije nimalo uplašila, već je šapicom pritiskala prozor ne bi li se sprijateljila sa zmijom.

"Činilo se kao da zmiji pokušava poručiti da ćemo je spasiti. Moj suprug je naposljetku otvorio prozor iznutra te uzeo zmiju i stavio je u kutiju. Iznio ju je van. Srećom, zmija nije ozlijeđena", ispričala je vlasnica mačke.

"Storm je vrlo znatiželjna. Vrlo je zaigrana, ali i glasna. Ranije me upozorila i na druge životinje koje bi zalutale u naš podrum, poput zeca, žabe... Nakon što smo spasili zmiju, Storm se vratila u podrum i čekala neće li još nešto naići", zaključila je Caitlyn.

"Tvoja mačka je jako pametna", "Ovo mi je rastopila srce", "Kako divna mačka", poručili su pratitelji Caitlyn u komentarima ispod objavljenog videa.

@kittycai15 Storm alerted me to yet another poor creature trapped in our window! Rescuing a snake PT 1. #snake #mystiqueandstorm #rescuingsnake #windowtrap ♬ original sound - KittyCai

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije