Svijet životinja

Papige 'sklonjene' iz parka jer su psovale posjetioce

Papige 'sklonjene' iz parka jer su psovale posjetioce
Foto: N.N. | Papige 'sklonjene' iz parka jer su psovale posjetioce

Pet novih papiga u parku divljih životinja Lincolnshire osoblje će privremeno skloniti s očiju i iz ušiju javnosti jer su neprestano psovale posjetioce.

Nepristojne papige stigle su u park divljih životinja Lincolnshire u Engleskoj 15. avgusta. Provele su karantinu u istoj prostoriji i jedna drugoj obogatile repertoar psovki, rekao je voditelj parka.

Stiv Nikols rekao je da je psovanje papiga nasmijavalo osoblje, što je, pak, pet sivih afričkih papiga samo poticalo da nastave, prenosi Independent.

Nikols je kazao da je park i prije udomljavao "bezobrazne" papige i da je to "vrlo komično".

"Ali slučajno smo udomili pet papiga iste sedmice i sve su provele karantin zajedno, što znači da je jedna prostorija bila puna papiga pogana jezika", rekao je Nikols.

"Što više psuju, to se vi više smijete pa ih to motiviše da psuju i dalje".

Papigama nije dugo trebalo da s opscenostima počnu i u parku.

"Doslovno nam je već nakon 20 minuta rečeno da su psovale posjetitioce i svakakvi prostakluci su izgovoreni", rekao je Nikols.

Iako su posjetioci vidjeli smiješnu stranu situacije, park je odlučio povući papige iz javnosti jer se bliži vikend i doći će puno djece.

Prostakuše će biti razdvojene i odvojeno smještene u nastambu s pristojnim papigama pa se upravi parka se nadaju da će okruženje i njih upristojiti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije