Svijet životinja

Pas izluđuje vlasnika krađom WC četki

Pas izluđuje vlasnika krađom WC četki
Foto: Printscreen/Instagram | Pas izluđuje vlasnika krađom WC četki

​Jedna žena prepričala je dogodovštine koje je doživjela sa psom kojeg je udomila, a najdraža aktivnost mu je krađa četki za čišćenje WC-a iz kupatila, prenosi The Dodo.

"Vjerovatno sam zbog njega kupila više od desetak četki za WC šolju. Morala sam ih na kraju sakrivati jer je to postalo nešto što je stalno radio", rekla je vlasnica Stefani u videu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Dodo (@thedodo)

I drugog psa naučio da krade WC-četke

Prvo joj je pas Simon došao na čuvanje do udomljenja te je plan bio da će mu tražiti novu porodicu, ali to se ubrzo promijenilo.

"Nije bio odgojen. Penjao se na sto, na kuhinjski pult, pokušavao skinuti hranu, bio je posvuda. Ali onda je jedan dan došao na kauč do mene, položio glavu u moje krilo i uzdahnuo. To je bio taj trenutak kada sam odlučila da neću odustati od njega", prepričala je vlasnica.

Morala mu je doduše pronaći novu zanimaciju da bi se riješio viška energije pa ga je upisala na plivanje. Ali Simon od krađe WC-četki nije odustao te je čak i novopridošlu ženku Mabel naučio tu "lošu naviku".

"Pokupila je tu naviku od Simona, pretpostavljam da se neke stvari nikad ne mijenjaju", rekla je vlasnica, prenosi Index.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije