Svijet životinja

Pogledajte reakciju psa koji je vraćen vlasniku nakon osam mjeseci

Pogledajte reakciju psa koji je vraćen vlasniku nakon osam mjeseci
Foto: Screenshot/Youtube | Pogledajte reakciju psa koji je vraćen vlasniku nakon osam mjeseci
N.N.

Čovjek i pas dijele jedinstvenu vezu prepunu ljubavi. Pas je dio porodice i tu nema rasprave. Međutim, šta se desi kada pas bude ukraden?

U maju 2020. godine, pas Bandit je ukraden u Francuskoj. Imao je samo 4 mjeseca.

Njegov vlasnik, Farid ga je tražio, bio je ičajan ali nije gubio nadu. Međutim, vrijeme je odmicalo, prošli su dani, nedjelje i mjeseci, a Bandita nije bilo. Farid nije gubio nadu.

Poslije 8 mučnih mjeseci, Farid je dobio dugoočekivani poziv - pas koji odgovara Banditovom opisu je pronađen na 400 km od njega.

Pronašao ga je vozač koji je vidio psa da luta pored puta, ali kada je videi da ne nosi ogrlicu, odveo ga je u lokalni azil za pse.

Pas je bio čipovan pa su uspjeli da uđu u trag vlasniku, odnosno Faridu. Pozvali su ga, a on je odmah uskočio u automobil i krenuo na put.

Jedva je čekao da vidi svog psa. Njohovoj sreći nije bilo kraja, a sve su to zabilježili i volonteri iz organizacije SPA de Montpellier koja je pomogla u susretu, prenosi Kurir.

Farid se zahvalio svima i rekao da je nevjerovatno srećan,a li i da je čipovanje zaslužno za sve, odnosno da je ovo primjer zašto je čipovanje ljubimaca važno.

"To je bio jedan od najsrećnijih dana u mom životu", rekao je Farid.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije