Novosti

Pogledajte kako je bilo na "Moto-fest Banjaluka 2017"

Pogledajte kako je bilo na "Moto-fest Banjaluka 2017"
Pogledajte kako je bilo na "Moto-fest Banjaluka 2017"

BANJALUKA - "Moto-fest Banjaluka 2017", prvi festival ovog tipa u BiH, u organizaciji Moto-kluba "Stršljen" iz Banjaluke, održan je 26. i 27. maja na tvrđavi Kastel.

Na festivalu je učestvovao veliki broj bajkera iz više od 10 evropskih zemalja a pored festivalskog dijela, održan je i sajamski dio na kojem su predstavljeni poznati proizvođači motocikala kao što su "Harley Davidson", "Yamaha", "Suzuki", "Motto Guzzi" i "Ducati".

Za bogat dvodnevni muzički program pobrinulo se devet bendova na dvije bine. Prvog dana posjetioci su uživali uz bendove "Ultrazvuk", "Jahači magle", "Tribute to EKV", "Atheist Rap" i "Psihomodo pop", a drugog dana festivala nastupili su "Ultrazvuk", "Joe Coyle band", "Azra tribute bend", "Ritam nereda" i "Van Gogh".

Cilj "Moto-festa Banjaluka 2017" je promocija moto-sporta, skretanje pažnje na bezbjednost motociklista u saobraćaju, povećanje i obogaćivanje turističke ponude Banjaluke. Festival je bio humanitarnog karaktera, a sva prikupljena sredstva od tombole biće donirana Udruženju '4+.

Grad Banjaluka je ugostio preko 2.200 vozača motocikala, i 25.000 ljudi u toku dva dana trajanja ove manifestacije.

Da napomenemo, ovakvi susreti se održavaju u Austriji "Faker See" i u Umagu, Hrvatska.

Fotografije je napravio oficijelni fotograf Motofesta, Vedran Ševčuk aLf.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije