Ljubav i seks

Kako "začiniti" dobru staru misionarsku pozu

Kako "začiniti" dobru staru misionarsku pozu
Foto: N.N. | Kako "začiniti" dobru staru misionarsku pozu

Misionarska poza jedna je od najklasičnijih i najčešćih seks poza na svijetu. Nekima je ona omiljena poza, dok neki misle da je već previše puta isprobana i dosadna. No to ne treba da bude tako, postoji mnogo načina na koje možete začiniti ovu pozu i otkriti u njoj nove užitke.

Misionarska poza može takođe biti ”prljava”

Za ovu pozu uvaženo je mišljenje da je pristojna. No to ne mora biti tačno, ona može i romantična, ali i brža i grublja. Radi se samo o vašem stavu prema pozi i seksu uopšte. Možete odlučiti da li želite nježne poljupce po vratu i poglede u oči ili ubrzati stvari s partnerom i strastveno se grliti.

Koristite stimulaciju klitorisa

Isprobajte modificiovanu verziju misionarske pozu u kojoj se vaš partner popne malo više na vas i pravi pokrete tijelom tako da istovremeno stimuliše klitoris. Ova varijanta misionarske poze može uveliko olakšati postizanje orgazma.

Krećite se više

Kao i kod drugih poza, sve je više seksi ako ste vi i vaš partner uživljeni u seks. To znači da će misionarska poza biti mnogo bolja, ako se malo više krećete i ritmički pratite partnerovu penetraciju, umjesto da nepomično ležite.

Ne plašite se prljavih razgovora

Ova je poza savršena upravo za to. Vi i vaš partner držite lice jedno pored drugog tako da lakše možete šaputati sve što vam padne na pamet. A takođe čvršćim zagrljajima ili drugim akcijama možete automatski reagovati na ”prljave” riječi.

(zena.rtl.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije