BiH

Pratite nas na Google news

NS RS zasjeda 11. juna:​ Tačka o Krunićevom ubistvu zatvorena za javnost

NS RS zasjeda 11. juna:​ Tačka o Krunićevom ubistvu zatvorena za javnost
Foto: N.N. | NS RS zasjeda 11. juna:​ Tačka o Krunićevom ubistvu zatvorena za javnost
Dejan Šajinović

BANJALUKA - Kolegij Narodne skupštine RS zakazao je petu redovnu sjednicu za 11. juni, a prva tačka, nakon aktuelnog časa, u okviru rasprave o stanju bezbjednosti u RS će biti posvećena okolnostima ubistva banjalučkog biznismena Slaviše Krunića, zaključeno je na sjednici Kolegija.

Po odluci Kolegijuma, ova tačka će biti zatvorena za javnost, a nakon toga slijedi nekoliko zakona po hitnom postupku, među kojima su zakoni o platama u institucijama RS.

Po skraćenom postupku raspravljaće se o Prijedlogu odluke o izradi plana parcelacije za autoput i gasovod dionice Vukosavlje - Brčko i Brčko - Rača.

Na dnevnom redu naći će se i prijedlozi zakona o policiji i unutrašnjim poslovima, javnom redu i miru i oružju i municiji, koji su na prošloj sjednici izazvali veliki interes javnosti, ali i međunarodne zajednice. Raspravljaće se i o dvadesetak nacrta zakona, među kojima su nacrti zakona o trgovini, ličnom imenu, pravosudnom ispitu, doprinosima i drugim temama.

Na dnevnom redu je i nekoliko strategija i izvještaja, među kojima će biti i izvještaji o izvršenju budžeta RS i radu Ministarstva unutrašnjih poslova RS.

Odlučeno je takođe da se sjednica nastavi 18. juna, ukoliko ne bude završena tokom prve sedmice rada. Na dnevnom redu nalazi se ukupno 48 tačaka.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Novi Nike model - Air Max 200 dostupan u Juventa Urban šopovima širom BIH

Marketing tim / 20.11.2019 11:05

Još od 90-ih, Air Max je definitivno jedan od najpopularnijih modela patika. Preko 30 godina slava ovog modela nije jenjavala, što zbog neprikosnovene udobnosti koju pruža vazdušni đon, ali i zahvaljujući uvijek odvažnom dizajnu koji nas nikad ne ostavlja ravnodušnim.

Air Max, odavno više nije samo patika. To je stil, pravac i način iskazivanja sopstvene individualnosti i urbanog i aktivnog stila života. Danas ih vole i nose različite generacije - ljudi srednjih godina koji su ovim patikama ostali vjerni još iz svog tinejdžerskog perioda, pa do mlađih generacija koje su oduševljene kultnim statusom koji ovaj model nosi sa sobom.

Nike je sredinom ljeta predstavio novog člana Air Max porodice – Air Max 200. Ovaj model predstavlja kombinaciju dvije Nike ikone - Air Max 180 i Air Max 270.

Ono što je specifično jeste da ovaj model pruža 200 procenata više Air đona od svojih prethodnika zbog čega i pretenduje da osvoji epitet najudobnijeg Air Max modela do sada.

Par je takođe dobio i lagani uložak od pjene, zarad cjelodnevnog komfora, kao i gumu na spoljnom dijelu đona, zbog poboljšane izdržljivosti.

Od lansiranja do danas, Nike je predstavio nekoliko varijanti, tj kombinacija boja za ovaj model patika. Sve modele  Air Max 200 možete pronaći u Juventa Urban šopovima širom BIH. Spisak lokacija radnji možete pronaći ovdje.

Najčitanije