Ex -Yu

Pratite nas na Google news

Novi detalji o nestanku djevojčice iz Sente

Novi detalji o nestanku djevojčice iz Sente
Novi detalji o nestanku djevojčice iz Sente
N.N.

Tragedija koja je zadesila porodicu Barbare Vitez iz Sente i dalje nije dobila svoj završetak, ali se zato misterija za misterijom samo niže.

Najnovija saznanja su da su sva djeca koja su tog dana bila sa Barbarom obrisala djevojčicu iz svojih Facebook prijatelja, pišu beogradski mediji.

Pitanje je zašto su to uradili i šta se krije iza cijele ove priče?

"Imam utisak da se neko igra s nama. Smatram da je pismo poslato da se odvuče pažnja, da pomislimo da je Barbara u Tisi. A njenog tela nema. Nejasno mi je i zašto su Barbaru sa liste prijatelja na Facebooku izbrisale osobe s kojima je moja kćerka bila. Pojma nemam zašto je to urađeno. Mi samo želimo da saznamo pravu istinu", poručuje Endre Vitez, otac petnaestogodišnje Barbare, prenosi Kurir.

Podsjetimo, djevojčica se navodno 25. novembra srušila u ambis, u hladnu rijeku, kada je pokušala da se prebaci na platformu kod riječnog stuba. Tada se okliznula i pala u Tisu.

Nedavno se pojavilo i bizarno pismo u kojem se navodi da su Barbaru napala i silovala tri momka, a jedan ju je navodno ugušio i bacio u rijeku.

(Telegraf.rs)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije