Ex -Yu

Novi detalji o nestanku djevojčice iz Sente

Novi detalji o nestanku djevojčice iz Sente
Novi detalji o nestanku djevojčice iz Sente

Tragedija koja je zadesila porodicu Barbare Vitez iz Sente i dalje nije dobila svoj završetak, ali se zato misterija za misterijom samo niže.

Najnovija saznanja su da su sva djeca koja su tog dana bila sa Barbarom obrisala djevojčicu iz svojih Facebook prijatelja, pišu beogradski mediji.

Pitanje je zašto su to uradili i šta se krije iza cijele ove priče?

"Imam utisak da se neko igra s nama. Smatram da je pismo poslato da se odvuče pažnja, da pomislimo da je Barbara u Tisi. A njenog tela nema. Nejasno mi je i zašto su Barbaru sa liste prijatelja na Facebooku izbrisale osobe s kojima je moja kćerka bila. Pojma nemam zašto je to urađeno. Mi samo želimo da saznamo pravu istinu", poručuje Endre Vitez, otac petnaestogodišnje Barbare, prenosi Kurir.

Podsjetimo, djevojčica se navodno 25. novembra srušila u ambis, u hladnu rijeku, kada je pokušala da se prebaci na platformu kod riječnog stuba. Tada se okliznula i pala u Tisu.

Nedavno se pojavilo i bizarno pismo u kojem se navodi da su Barbaru napala i silovala tri momka, a jedan ju je navodno ugušio i bacio u rijeku.

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije