Ex -Yu

Pratite nas na Google news

Poslije skoro dvije godine isto pitanje - Gdje je Barbara?

Poslije skoro dvije godine isto pitanje - Gdje je Barbara?
Foto: screenshot Prva | Poslije skoro dvije godine isto pitanje - Gdje je Barbara?
N.N.

SENTA - Barbara Vitez iz Sente nestala je u novembru 2016. godine, a nakon skoro dvije godine porodica je i dalje bezuspješno traži.

Interpol je raspisao potjernicu za 16-godišnjom devojčicom, a to što se našla na potjernici može da znači da i policija vjeruje da ona nije mrtva.

Najprije se vjerovalo da je djevojčica upala u rijeku i utopila se, ali kako i nakon više pretraga njeno tijelo u Tisi nije nađeno, inspektori su očigledno došli do nekih novih saznanja. 

Ona se tada, navodno, vraćala kući sa prijateljima i prelazila preko mosta. Njeni roditelji veruju da je njihova ćerka živa i broje dane do Barbarinog povratka. 

Slučaj je u Tužilaštvu u Subotici, a roditelji kažu da od nadležnih institucija ne dobijaju nikakve informacije. 

Zbog toga se i našla na Interpolovoj žutoj potjernici, odnosno listi na kojoj se nalaze nestale osobe. 

Njen otac Endre Vitez kaže da je to dokaz da je njegova ćerka oteta. Roditelji Barbare Vitez su i u izjavi za Prvu televiziju tvrdili da je Barbara živa.

(B92.net) 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije