Hronika

Istraga ubistva Krunića: Policija pronašla drogu i oružje

Istraga ubistva Krunića: Policija pronašla drogu i oružje
Foto: N.N. | Istraga ubistva Krunića: Policija pronašla drogu i oružje

BANJALUKA - U podrumskim prostorijama na području Banjaluke pronađeni su i izuzeti predmeti i tragovi koji se mogu dovesti u vezu sa ubistvom banjalučkog biznismena Slaviše Krunića i njegovog tjelohranitelja Žarka Pavlovića, te ranjavanjem vozača Gorana Ilića, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske.

U saopštenju se navodi da je juče na lokaciji koja se dovodi u vezu sa ubijenim Željkom Kovačevićem pronađeno oko kilogram i po "bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain, upakovane u više različitih pakovanja, dva pištolja, dvije digitalne vage za precizno mjerenje, dva detonatora - inicijalne kapisle, dva pakovanja TNT eksploziva, određena količina metaka". 

Pronađeni su i mobilni telefoni, alat za obijanje brava, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnih djela, dodaje se u saopštenju. 

Predmete i tragove pronašli su pripadnici Uprave MUP-a za organizovani i teški kriminalitet i Policijske uprave Banjaluka, a pod nadzorom nadležnog tužilaštva. 

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet pod nadzorom Republičkog javnog tužilaštva Republike Srpske, Posebnog odjeljenja za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala, nastavljaju rad na rasvjetljavanju ovih krivičnih djela, ističe se u saopštenju. 

Krunić je ubijen u pucnjavi koja se dogodila oko ponoći 23. aprila u mjestu Glamočani na području Banjaluke, kada je ubijen i njegov tjelohranitelj Žarko Pavlović, ali i jedan od napadača Željko Kovačević. 

U pucnjavi je ranjen vozač banjalučkog privrednika Goran Ilić. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije