Hronika

Osumnjičeni za učešće u ubistvu Krunića priveden u Tužilaštvo

Osumnjičeni za učešće u ubistvu Krunića priveden u Tužilaštvo
Foto: Jelena Đurđević | Osumnjičeni za učešće u ubistvu Krunića priveden u Tužilaštvo

BANJALUKA - Radnik firme "Sector Security" Rodoljub Gajić iz Banjaluke, koji se dovodi u vezu sa ubistvom banjalučkog biznismena Slaviše Krunića, priveden je danas u Republičko javno tužilaštvo, javlja dopisnik Srne.

Gajića su sinoć uhapsili pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske.

Načelnik Odjeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Republike Srpske Mirna Miljanović rekla je Srni da je osumnjičeni G.R. lišen slobode zbog krivičnog djela teško ubistvo izvršenog na štetu Slaviše Krunić i Žarka Pavlovića i krivično djelo teško ubistvo na štetu Gorana Ilića.

Srna nezvanično saznaje da je Gajić obezbjeđivao suprugu i djecu ubijenog Krunića, te da je informacije odavao Benediju Đukanoviću i Emiliu Baldi.

Policija je u okviru istrage ubistva Krunića uhapsila Emilija Baldu, kojem je određen jednomjesečni pritvor, dok se za Benedijem Đukanovićem, drugim osumnjičenim i dalje traga.

U Glamočanima kod Banjaluke u noći između 22. i 23. aprila u pucnjavi su ubijeni vlasnik kompanija "Sektor sekjuriti", "Žitopeka", "Žitoprodukt", "Sektor ADS" i "Sektor ZOS" Slaviša Krunić, jedan od njegovih pratilaca Žarko Pavlović i napadač Željko Kovačević, dok je drugi Krunićev pratilac ranjen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije