Hronika

Slučaj ubistva Slaviše Krunića: Uhapšeno još jedno lice

Slučaj ubistva Slaviše Krunića: Uhapšeno još jedno lice
Foto: Arhiva | Slučaj ubistva Slaviše Krunića: Uhapšeno još jedno lice

Pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske pod nadzorom Republičkog tužilaštva jutros su u okviru istrage u vezi sa rasvjetljavanjem krivičnog djela teško ubistvo Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića uhapsili su S.P.

Načelnik Odjeljenje za odnose sa javnošću MUP-a Srpske Mirna Miljanović rekla je Srni da se S.P može dovesti u vezu sa pružanjem pomoći izvršiocu krivičnog djela.

Miljanovićeva je naglasila da je jutros izvršen i pretres kuće Benedija Đukanovića, koji je u bjekstvu, i da su tom prilikom pronađeni predmeti koji mogu poslužiti u krivičnom postupku.

U okviru istrage ubistva Krunića do sada su uhapšeni radnik firme "Sektor sekjuriti" Rodoljub Gajić iz Banjaluke, koji je obezbjeđivao suprugu i djecu ubijenog Krunića, a za kojeg se sumnja da je odavao informacije osumnjičenima Benediju Đukanoviću i Emiliu Baldi.

Uhapšen je i Emilio Baldo, dok se za Benedijem Đukanovićem, drugim osumnjičenim i dalje traga.

U Glamočanima kod Banjaluke u noći između 22. i 23. aprila u pucnjavi su ubijeni vlasnik kompanija "Sektor sekjuriti", "Žitopeka", "Žitoprodukt", "Sektor ADS" i "Sektor ZOS" Slaviša Krunić, jedan od njegovih pratilaca Žarko Pavlović i napadač Željko Kovačević, dok je drugi Krunićev pratilac ranjen.

 RTRS nezvanično saznaje da je u pitanju Sreten Popović.

Pročitajte još vijesti povezanih sa ovim slučajem!

SLAVIŠA KRUNIĆ

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije