Borjana Krišto za "Nezavisne": ANP smišljen da bi stvarao problem

Vlast treba uspostaviti i ona nema nikakve veze s ANP-om, rekla je u intervjuu za "Nezavisne" Borjana Krišto, zamjenik predsjednika HDZ-a BiH.

Gradonačelnica Dejtona za "Nezavisne": Želimo da mir u BiH bude što ...

Bosna i Hercegovina, a posebno Sarajevo, Mostar i Banjaluka, ostaće važan dio naše zajednice, rekla je Nan Veli, gradonačelnica Dejtona, u intervjuu "Nezavisnim novinama".

Srđan Rajčević: Vratićemo mladima vjeru u obrazovanje

Cilj nam je da mladim ljudima vratimo vjeru u kvalitet visokog obrazovanja u Republici Srpskoj, rekao je Srđan Rajčević, ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko ...

Petar Đokić: Cijenimo ulogu NATO-a, ali nećemo u članstvo

Ako dođe do blokade rada institucija, na gubitku će biti svi građani BiH, kaže Petar Đokić, lider Socijalističke partije.

Zoran Galić: Na istočnoj granici fali 1.000 policajaca

Do sada Granična policija BiH nije utvrdila granični incident na granici BiH i Hrvatske, kaže u pisanom intervju za "Nezavisne" Zoran Galić, direktor ove bezbjednosne agencije.

Cvijanovićeva za "Nezavisne": Građani i reforme važniji od Brisela

BANJALUKA - Bosna i Hercegovina je ove godine propustila odličnu šansu da dođe do kandidatskog statusa, jer nismo mogli da obezbijedimo ni najosnovniju stvar - da formiramo ...

Metju Fild: Želimo uspješnu RS, koja je dio uspješne BiH

Ujedinjeno Kraljevstvo želi uspješnu i stabilnu Republiku Srpsku, koja je dio uspješne i stabilne BiH, rekao je Metju Fild, britanski ambasador u BiH.

Nenad Stevandić: SDS i PDP su infuzija koja održava SDA u životu

SDA želi državu po svojoj vlastitoj mjeri, jednom rukom pravi haos u Republici Srpskoj, a drugom rukom haos u Federaciji BiH, kaže Nenad Stevandić, predsjednik Ujedinjene ...