Fudbal

Ronaldo otkrio šta je rekao Bejlu nakon poraza u polufinalu EURO 2016

Ronaldo otkrio šta je rekao Bejlu nakon poraza u polufinalu EURO 2016
Ronaldo otkrio šta je rekao Bejlu nakon poraza u polufinalu EURO 2016

Portugal je u srijedu srušio snove Velšana o senzacionalnom osvajanju EURO 2016 u Francuskoj. Ronaldo i Nani bili su strijelci u drugom poluvremenu, a njihova reprezentacija po prvi put nakon 12 godina igraće jedno veliko finale.

Uoči, za vrijeme i nakon utakmice Portugala i Velsa najveću pažnju privlačio je duel Kristijana Ronalda i Gereta Bejla, suigrača iz Real Madrida, koji nisu najbolji prijatelji u svlačionici.

Dvoboj je na kraju pripao Portugalcu koji je zabio i gol, a nakon utakmice otkrio je sadržaj razgovora Bejla i njega.

"Čestitao sam njemu i Velsu na fantastičnom putu koji su prošli na EURO. Velšani su najveće otkriće turnira. Bio je to normalan razgovor, a dodatne detalje ne bih iznosio", rekao je Ronaldo pa se osvrnuo na svojih devet golova na Evropskim prvenstvima kojima se izjednačio na vrhu najboljih strijelaca svih vremena sa Mišelom Platinijem.

"Takvi rekordni dolaze prirodnim putem, vjerujte mi. Nije to bila nikakva opsesija. Ja sam već i tako mnoge rekorde srušio, ali važnije je da ovaj san i dalje živi. Već dugo govorim da želim nešto osvojiti s Portugalom, a sad smo udaljeni jedan korak", rekao je Ronaldo.

"Ronaldo je prirodni strijelac i to je ponovo potvrdio. Teško je biti sretan jer se poraz upravo dogodio, ali proživjeli smo jedno strastveno putovanje i ovo iskustvo bilo je nevjerojatno. Jedan od trenutaka u životu koji nikad nećemo zaboraviti", rekao je nakon utakmice Bejl.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije