Zimski sportovi

Finskom skijašu se smrzao polni organ u Pekingu

Finskom skijašu se smrzao polni organ u Pekingu
Foto: Instragram/remilindholm | Norveškom skijašu se smrzao penis u Pekingu

Pravu dramu preživio je Remi Lindholm, tokom trke na 30 kilometara u skijaškom trčanju na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu

Zbog očajnih vremenskih uslova i izrazito niskih temperatura prvo je trka koja je prvobitno trebalo da bude na 50 skraćena je za 20 kilometara, ali ni to nije pomoglo Fincu, koji je zaradio ozbiljne povrede. Najveći problem je bio što mu se se smrzao penis.

"Možete da mislite koji dio tijela mi je bio zaleđen. Bilo je to najgore iskustvo u mom životu. Samo sam želio da dođem do cilja, bukvalno da preživim“, rekao je Lindholm.

Finac je trku završio na 28. mjestu. Kasnio je više od četiri minuta u odnosu na šampiona Aleksandra Boljšunova. Međutim, o tome uopšte nije razmišljao jer je nakon upotrebe toplog paketa, smrznuti dio počeo da ga boli.

"Najgore je bilo kada sam počeo da se grijem. Bol je bio nepodnošljiv. Znam da je priča bizarna, ali stvarno je bilo veoma, veoma ozbiljno“, zaključio je Lindholm.

Britanac Endriju Masgrejv koji je završio kao 12. nije bio zadovoljan što je trka skraćena.

"Smiješna odluka. Ako je dovoljno toplo za trku, onda ne vidim zašto je 90 minuta za 30 km bolje od 120 za 50 km. Malo sam iznerviran. osjećao sam se da nije sasvim isto, jer je trka izdržljivosti zamišljena na 50 kilometara" kaže Masgrejv.(Sport klub/Agencije)

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije