Banja Luka

Dejan Lolić: Želim da djeca imaju više izbora u životu, zato sam ušao u politiku

Dejan Lolić: Želim da djeca imaju više izbora u životu, zato sam ušao u politiku
Dejan Lolić: Želim da djeca imaju više izbora u životu, zato sam ušao u politiku

BANJALUKA - DEJAN LOLIĆ (36) iz Banjaluke, doktor nauka iz oblasti fizičke kulture i član komisije za vrhunski sport Olimpijskog komiteta BiH, predsjednik Resora za razvoj sporta SDS-a u Banjaluci i Predsjednik Rejonskog odbora Borik 2 kaže da su njegove lične kao i profesionalne ambicije da u svom gradu utiče na bolju budućnost i rješavanje problema.

Kada je u pitanju životna vizija ovog oca dvoje djece  on kaže da se prave vrijednosti kad tad prepoznaju i ako krenete na vrijeme, imate plan i budete uporni u svojim nastojanjima, sigurno ćete uspjeti.

''Nemojte očekivati da neko drugi za vas napravi bolje sutra, uzmite stvari u svoje ruke'', istakao je Lolić koji je kandidat SDS-a za odbornika.

Lolić smatra da današnja Banjaluka ne liči na grad u kojem je rođen i u kojem je odrastao, a razloge za to vidi u nedomaćinskom upravljanju i neprepoznavanju potreba građana, što predstavlja dominantan razlog za njegovu kandidaturu.

On u ovom gradu prepoznaje probleme poput neplanske gradnje kao što je nedovoljan broj parking mjesta, zelenih površina, nedovoljno vrtića i škola.

''Privrednicima nije omogućeno da ostvaruju uslove za svoje poslovanje pa se mnogi odlučuju za registraciju svojih firmi i preduzeća u drugim opštinama. Loše grijanje, vodosnabdijevanje i nepostojanje subvencija za penzionere samo su neki od nedostataka'', ističe Lolić.

Najveća motivacija mu je da obezbijedi bolju sutrašnjicu za svoju porodicu, ali ne samo u ekonomskom smislu.

"Želim da odrastu u bolje uređenom društvu, da imaju kvalitetnije obrazovanje, da imaju više izbora u životu. To mogu ostvariti samo ako isto imaju svi naši sugrađani i sunarodnici. Zbog toga sam i ušao u politiku'', kaže Lolić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije