Banja Luka

Upoznajte mlade i uspješne Banjalučane koji su spremni napraviti korak više

Upoznajte mlade i uspješne Banjalučane koji su spremni napraviti korak više
Upoznajte mlade i uspješne Banjalučane koji su spremni napraviti korak više

BANJALUKA - Obaveza svih nas je da sve ono što možemo promijeniti na bolje, i mijenjamo, kako bi cjelokupnom društvu i zajednici bilo bolje, ističe šest uspješnih, mladih Banjalučana koji su spremni svojim angažmanom da pomognu sugrađanima i svom gradu. Oni žele da svoju energiju i znanje usmjeri na pozitivne ideje i djela.


SRĐAN AMIDŽIĆ (36), docent na Ekonomskom fakultetu u Banjaluci, kaže da mu je cilj da se i dalje profesionalno usavršava, ali i doprinese da zajednici i društvu u kojem živi bude bolje. On je osnovne studije završio u Banjaluci, gdje je i doktorirao, a postdiplomske studije završio je u Beogradu. (Pročitajte više)

 

MIRNA SAVIĆ-BANJAC (36), profesor klavira u banjalučkoj Muzičkoj školi i sudski tumač za holandski jezik, kaže da je vaspitana da bude znatiželjna, da se bori, da djeluje i da rezultate očekuje samo nakon vlastitog truda i rada, a tu energiju želi da prenese i na lokalnu zajednicu i za poboljšanje života svih građana. (Pročitajte više)

 

MILICA VUJANIĆ (33), po zanimanju diplomirani inženjer arhitekture kaže da je krasi spoj inženjerske preciznosti i umjetničke kreativnosti, a ona već osam godina radi kao projektant i planer u realnom sektoru. (Pročitajte više)


 

DEJAN LOLIĆ (36) iz Banjaluke, doktor nauka iz oblasti fizičke kulture i član komisije za vrhunski sport Olimpijskog komiteta BiH, predsjednik Resora za razvoj sporta SDS-a u Banjaluci i Predsjednik Rejonskog odbora Borik 2 kaže da su njegove lične kao i profesionalne ambicije da u svom gradu utiče na bolju budućnost i rješavanje problema. (Pročitajte više)

 

DRAŠKO STANIVUKOVIĆ (23), predsjednik humanitarne organizacije ,,Budi DRUGačiji” ,  kaže da je humanitarnu organizaciju pokrenuo sa prijateljima 2014. godine kao izraz težnje da pomognu sestrama Gajić, koje boluju od Laforine bolesti, a do sada su pokrenuli mnogo akcija. (Pročitajte više)

 

SAŠA PURNJAGA (37), profesor fizičkog sporta i vaspitanja i kandidat Socijalističke partije za odbornika iz Banjaluke, sportski je radnik i organizator mnogih sportskih akcija za djecu i mlade. (Pročitajte više)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije