Banja Luka

Saša Purnjaga: Za vrhunski rezultat potreban je jasan cilj, prava strategija i znanje

Saša Purnjaga: Za vrhunski rezultat potreban je jasan cilj, prava strategija i znanje
Saša Purnjaga: Za vrhunski rezultat potreban je jasan cilj, prava strategija i znanje

BANJALUKA - SAŠA PURNJAGA (37), profesor fizičkog sporta i vaspitanja i kandidat Socijalističke partije za odbornika iz Banjaluke, sportski je radnik i organizator mnogih sportskih akcija za djecu i mlade.

U takmičarskoj karijeri osvojio je veliki broj medalja u karate sportu, bio reprezentativac Republike Srpske i Srbije.

Direktor je i osnivač Nanbudo centra Banjaluka i pokretač jednog novog sporta na teritoriji Grada, Republike Srpske i BiH.

"Sa svojim sportistima nastupali smo na više evropskih i svjetskih takmičenja gdje smo ostvarili zapažene rezultate, svjetsko prvenstvo Španija 2016. ( dva srebra i jedna bronza). SA ponosom smo predstavljali i promovisali naš Grad Banjaluku, RS i BiH'', istakao je on.

Vrhunski rezultati, kaže Saša, postižu se kreiranjem jasnog cilja, pravom strategijom, ali i znanjem i ne želi da njegovi napori budu uzaludni.
"I zato ne posustajem i želim da uradim više, tamo gdje mogu doprinijeti na najbolji mogući način, a to je Gradska skupština'', kaže Purnjaga. Govoreći o svojoj viziji, Purnjaga kaže da želi da okupi uspješne pojedince  koji će da funkcionišu kao jedan tim.

''Politika je sastavni dio našeg života, bilo da se radi o sportu ili bilo kojoj drugoj oblasti, i zašto da budemo pasivni posmatrači ako možemo da budemo aktivni učesnici'', ističe Purnjaga.

Najveća snaga i podrška su mu porodica dok je na poslovnom planu nagrađen uspjesima mladih generacija sportista kao i generacija koje su stasale iz Doma za nezbrinutu djecu Rada Vranješević koji su danas uspješni i korisni članovi našeg društva.

Saša je mladim poručio da je za dobre stvari potrebno vrijeme a da se upornost uvijek isplati.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije