BiH

Dodik: Naša pobjeda časna i čista

Dodik: Naša pobjeda časna i čista
Foto: Nezavisne novine/Arhiva | Dodik: Naša pobjeda časna i čista

BANJALUKA - Kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je njegova pobjeda na proteklim izborima časna i čista.

"Strpljivo ćemo sačekati ovo nezakonito brojanje i znaćemo braniti pobjedu kad smo znali i pobijediti. Građani koji su nam dali podršku dobiće satisfakciju s nekoliko dana zakašnjenja", objavio je Dodik na Twitteru.

Kako je dodao "CIK BiH bez legitimiteta donosi nezakonite odluke o ponovnom prebrojavanju glasova, a da prethodno nisu utvrđeni preliminarni rezultati".

"Iako nezakonita odluka CIK-a mora kad-tad dovesti do rezultata izbora za predsjednika Republike Srpske, mi se tog rezultata ne plašimo jer znamo da je naša pobjeda časna i čista", naveo je Dodik.

On je ukazao na to da neodgovorni istupi CIK-a, ali i lidera SDS-a i PDP-a Branislava Borenovića i Mirka Šarovića govore da je svima stalo do svega sem do istine.

"A istina je jednostavna. Kao kandidat SNSD-a na predsjedničkim izborima pobijedio sam nedostižnom prednošću kandidata opozicije", rekao je Dodik. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije