BiH

Pirić: Podaci o broju osvojenih mandata političkih stranka su zvanični

Pirić: Podaci o broju osvojenih mandata političkih stranka su zvanični
Foto: Velibor Tripić/Arhiva | Pirić: Podaci o broju osvojenih mandata političkih stranka su zvanični

SARAJEVO - Podaci koje je Centralna izborna komisija (CIK) BiH objavila o broju osvojenih mandata političkih stranka zvanični su i nije bilo grešaka tokom obračuna, izjavila je Srni portparol CIK-a Maksida Pirić.

"Podaci koji su objavljeni na zvaničnoj stranici CIK-a sada su definitivno završeni, a određene izmjene su se dešavale tokom pokretanja aplikacije i ažuriranja podataka tokom noći. Ukoliko bude nekih izmjena, mi ćemo se oglasiti", dodala je Pirićeva.

Centralna izborna komisija BiH utvrdila je sinoć rezultate opštih izbora u BiH za sve nivoe, osim za predsjednika i potpredsjednika Republike Srpske.

Utvrđeni su rezultati za Predsjedništvo BiH, Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH, Narodnu skupštinu Republike Srpske, Predstavnički dom Parlamenta FBiH i skupštine kantona u FBiH.

Iz CIK-a BiH su naveli da će rezultati izbora za predsjednika i potpredsjednike Republike Srpske biti utvrđeni kada se steknu uslovi, te da Glavni centar za brojanje nije okončao aktivnosti po naredbi CIK-a BiH od 10. oktobra. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije