BiH

Zbog Krunićevog ubistva Narodna skupština zakazala vanrednu sjednicu Kolegija

Zbog Krunićevog ubistva Narodna skupština zakazala vanrednu sjednicu Kolegija
Foto: RTRS | Zbog Krunićevog ubistva Narodna skupština zakazala vanrednu sjednicu kolegija
Dejan Šajinović

BANJALUKA - Narodna skupština RS održaće vanredni Kolegij kako bi se skupština odredila o trostrukom ubistvom u Banjaluci i ubistvu policajca u Prijedoru, nakon što su se o tome usaglasile sve stranke koje djeluju u parlamentu.

Perica Bundalo, šef Kluba PDP-a, prvi se javio za riječ i predložio da se nastavak skupštine ili odgodi do sutra ili da se tačke o policiji i javnom redu i miru povuku danas s dnevnog reda, a da se nastavi raditi na drugim tačkama.

Rekao je da PDP snažno osuđuje trostruko ubistvo i poziva policiju da se počinioci privedu pravdi.

Miladin Stanić, šef Kluba SDS-a, je rekao da je ubistvo pokazalo da se situacija otela kontroli Ministarstvu unutrašnjih poslova, i zatražio da vrh MUP-a podnese ostavku. 

Stanić je zaprijetio da će poslanici te stranke napustiti zasjedanje ako se ne zakaže kolegij, a predložio je da se zakaže posebna sjednica s temom bezbjednosti, kako bi NS RS zauzela stavove.

Stanić je rekao da su nedavna dešavanja pokazala da policija ne radi dobro, i da je činjenica da mnoga ubistva koja su se desila nisu rasvijetljena.

Dragan Čavić, predsjednik NDP-a, je rekao da je Slaviša Krunić, koji je sinoć ubijen u Banjaluci bio njegov blizak prijatelj i saborac, te da podržava održavanje sjednice Kolegija.

“Najmanje što je potrebno da se desi je da se ovaj slučaj organizovanog ubistva i terorističkog čina otrkije i rasvijetli. U interesu javnosti je da se ovo do kraja raščisti”, rekao je on.

Igor Žunić, šef Kluba SNSD-a, podržao je održavanje kolegija, ali je apelovao da se ovo ubistvo ne koristi u političke svrhe, već da se učini sve što je potrebno da se ovo ubistvo riješi.

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Komentari: 4

beha, mala zemlja za veliku nuždu

ja svoj beiha pasoš podero prošle godine kada se na Ciriškom aerodromu oglasio spiker sa molbom da se javi neko ko razumije neki bošnjaćki jezik jer se neki glavonja zaključao u WC umiva se i pere noge u toalet šolji, kaže uzima abdest valja zàlijegat,ba, podne je bolan

beha, mala zemlja za veliku nuždu

na Biačkoj regiji mudri bošnjo se dosjetio da u narodnim kuhinjama uz maslanicu dele i kondome quzlatim bulicama jer su se siroti migranti obratili ministru dr Aganu Mehkiču u strahu da ne fasuju kakvu zarazu od te stoke plisnive, ba

beha, mala zemlja za veliku nuždu

glavati tešanjski-seljak, sparing partner ovogodišnjeg pobednika saničke koride, Brizonje, obratio se uživo u programu Senada, fejs, da mu se pomogne da i ovo što ih migranti klimaju po parkinzima udje u radni staž za pemziju, kako veli, - jes da je ljepo al pakaš bridi, ba !!!

Više komentara Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije