Društvo

Pratite nas na Google news

Pogledajte kako je bilo na dodjeli nagrada "Ličnost godine in memoriam Željko Kopanja"

Pogledajte kako je bilo na dodjeli nagrada "Ličnost godine in memoriam Željko Kopanja"
Foto: N.N. | Pogledajte kako je bilo na dodjeli nagrada "Ličnost godine in memoriam Željko Kopanja"
N.N.

BANJALUKA - Tradicionalna manifestacija "Ličnost godine in memoriam Željko Kopanja 2018." u organizaciji "Nezavisnih novina" održana je večeras u Banjaluci na kojoj je 16. put izabrana "Ličnost godine".

Ove godine, nagradu za ličnost godine dobila je Željka Cvijanović, predsjednica Republlike Srpske, a nagradu joj je uručio prošlogodišnji dobitnik Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke.

Novinarsku nagradu "Nikola Guzijan" urednički kolegijum "Nezavisnih novina" ove godine dodijelio je novinaru Zoranu Krešiću, a nagradu mu je uručila Sandra Gojković-Arbutina, glavna i odgovorna urednica "Nezavisnih novina".

Zahvaljujući izuzetnim poslovnim uspjesima, nagrada privrednik godine pripala je generalnom direktoru "Olimpijskog centra Jahorina" Dejanu Ljevnaiću, kojem je nagradu uručila Diana Radić, izvršna direktorica "Nezavisnih novina".

Priznanje za podvig godine zasluženo odlazi u Mrkonjić Grad, u ruke Petra Lakića, Vladimira Vidića i Mirka Galića. Dobitnicima nagrade podvig godine, u ime "Nezavisnih novina, nagradu je uručila Minja Šuković, zamjenik glavnog i odgovornog urednika "Nezavisnih novina".

Najbolji ministar u Savjetu ministara BiH za 2018. godinu je Josip Grubeša, a nagradu mu je uručio Milan Šekara, urednik portala "Nezavisnih novina".

Najbolji ministar u Vladi Republike Srpske je Alen Šeranić, ministar nauke i tehnologije. Nagradu mu je uručila Vesna Iliktarević, urednica "Nezavisnih novina".

Najbolji ministar u Vladi Federacije Bosne i Hercegovine je Vesko Drljača, kojem je nagradu uručio Saša Čavrag, urednik "Nezavisnih novina".

U galeriji možete pogledati kako je protekla večerašnja dodjela nagrada.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije