Prosvjetni radnici - svestrani i posvećeni junaci ovog doba

Sunčica Lončar - Muzička škola "Vlado Milošević" Banjaluka
Za skoro 25 godina staža provedenih uz muziku kao nastavnik i izvođač može se pohvaliti mnogobrojnim uspjesima, koncertnim aktivnostima i nagradama koje su osvojili njeni učenici na takmičenjima školskog, republičkog i međunarodnog nivoa, kako u Republici Srpskoj, tako i u inostranstvu.
Posebno ističe gostovanja u Njujorku i Vašingtonu, ali i solo nastupe u Banjaluci, Sarajevu i Mostaru. Velike uspjehe i mnogobrojne nastupe je ostvarila i kao član kamernih ansambala "Petite trio", trio "Classic", kamerni ansambl "Belcanto" i "Flutete".
Sunčica Lončar - Muzička škola "Vlado Milošević" Banjaluka Za skoro 25 godina staža provedenih uz muziku kao nastavnik i izvođač može se pohvaliti mnogobrojnim uspjesima, koncertnim aktivnostima i nagradama koje su osvojili njeni učenici na takmičenjima školskog, republičkog i međunarodnog nivoa, kako u Republici Srpskoj, tako i u inostranstvu. Posebno ističe gostovanja u Njujorku i Vašingtonu, ali i solo nastupe u Banjaluci, Sarajevu i Mostaru. Velike uspjehe i mnogobrojne nastupe je ostvarila i kao član kamernih ansambala "Petite trio", trio "Classic", kamerni ansambl "Belcanto" i "Flutete".
Vrati na vijest
Izdvojeno
Najčitanije