Prosvjetni radnici - svestrani i posvećeni junaci ovog doba

Mirjana Svorcan Tolj - JU OŠ "Sveti Sava" Bileća -
Profesor srpskog jezika književnosti, zaposlena kao nastavnik srpskog jezika i književnosti u Osnovnoj školi „Sveti Sava“ Bileća.
U svakodnevnom radu misao vodilja joj je uspostavljanje škole i uslova rada po mjeri djeteta, pri čemu se trudi da način učenja usmjeri na ono što je najbolje za učenika. Uspjesi koje postiže u radu sa učenicima njena su najveća motivacija. U školskoj 2019/2020. godini bila je koordinator projekta „Medijska pismenost djece u osnovnim školama“ te član tima koji je sprovodio projekat „Čitalići“.
Mirjana Svorcan Tolj - JU OŠ "Sveti Sava" Bileća - Profesor srpskog jezika književnosti, zaposlena kao nastavnik srpskog jezika i književnosti u Osnovnoj školi „Sveti Sava“ Bileća. U svakodnevnom radu misao vodilja joj je uspostavljanje škole i uslova rada po mjeri djeteta, pri čemu se trudi da način učenja usmjeri na ono što je najbolje za učenika. Uspjesi koje postiže u radu sa učenicima njena su najveća motivacija. U školskoj 2019/2020. godini bila je koordinator projekta „Medijska pismenost djece u osnovnim školama“ te član tima koji je sprovodio projekat „Čitalići“.
Vrati na vijest
Izdvojeno
Najčitanije