Prosvjetni radnici - svestrani i posvećeni junaci ovog doba

Rada Bjelić - JU OŠ "Dositej Obradović" Banjaluka
Aktivni je član stručnih školskih timova, kao što su Tim za praćenje darovitosti i kreativnosti učenika, Tim za profesionalnu orijentaciju učenika, razvojni školski tim te tim za samovrednovanje kvaliteta rada škole. 
Primjenjuje brojne inovativne metode, tehnike i strategije u svom radu, koristeći metode Tarsije, mape uma, metode koje podstiču razvoj kritičkog promišljenja i kreativnost. Dobitnik je plakete Ministarstva prosvjete i kulture za izkazanu posvećenost i učešće u organizaciji nastave na daljinu tokom 2020. godine. Učestvovala je u radu Stručnog tima za osnovno i srednje vaspitanje i obrazovanje za engleski jezik.
Koautor je udžbenika i radne sveske za 7. razred osnovne škole.
Rada Bjelić - JU OŠ "Dositej Obradović" Banjaluka Aktivni je član stručnih školskih timova, kao što su Tim za praćenje darovitosti i kreativnosti učenika, Tim za profesionalnu orijentaciju učenika, razvojni školski tim te tim za samovrednovanje kvaliteta rada škole. Primjenjuje brojne inovativne metode, tehnike i strategije u svom radu, koristeći metode Tarsije, mape uma, metode koje podstiču razvoj kritičkog promišljenja i kreativnost. Dobitnik je plakete Ministarstva prosvjete i kulture za izkazanu posvećenost i učešće u organizaciji nastave na daljinu tokom 2020. godine. Učestvovala je u radu Stručnog tima za osnovno i srednje vaspitanje i obrazovanje za engleski jezik. Koautor je udžbenika i radne sveske za 7. razred osnovne škole.
Vrati na vijest
Izdvojeno
Najčitanije