Prosvjetni radnici - svestrani i posvećeni junaci ovog doba

Gordana Gajanović - JU OŠ "Dositej Obradović" Banjaluka - 
Zajedno s grupom učitelja, od strane "COI Step by step", osvojila nagradu u kategoriji učitelji/ce razredne nastave za inovativne nastavnike BiH.
Aktivno učestvovala u  pripremama i realizaciji nastave na daljinu, realizovala 30 časova ambijentalne nastave za drugi razred te je dobitnik plakete MPiK.
Član je Stručnog tima za reformu osnovnog vaspitanja i obrazovanja za prvu trijadu, kao i Stručnog tima za rad na nacionalnoj grupi predmeta u razrednoj nastavi.
Radila je na pripremi virtuelne prezentacije uz Priručnik za nacionalnu grupu predmeta u saradnji sa RPZ.
Gordana Gajanović - JU OŠ "Dositej Obradović" Banjaluka - Zajedno s grupom učitelja, od strane "COI Step by step", osvojila nagradu u kategoriji učitelji/ce razredne nastave za inovativne nastavnike BiH. Aktivno učestvovala u pripremama i realizaciji nastave na daljinu, realizovala 30 časova ambijentalne nastave za drugi razred te je dobitnik plakete MPiK. Član je Stručnog tima za reformu osnovnog vaspitanja i obrazovanja za prvu trijadu, kao i Stručnog tima za rad na nacionalnoj grupi predmeta u razrednoj nastavi. Radila je na pripremi virtuelne prezentacije uz Priručnik za nacionalnu grupu predmeta u saradnji sa RPZ.
Vrati na vijest
Izdvojeno
Najčitanije