Prosvjetni radnici - svestrani i posvećeni junaci ovog doba

Ljubiša. Rokić - Poljoprivredna škola Banjaluka
Sertifikovani je profesor demokratije i ljudskih prava. Redovan učesnik  regionalnih i republičkih takmičenja i jedan od najuspješnijih nastavnika iz Republike Srpske u okviru projekta "Ja građanin".
Trener Civitasa - obrazovnog centra za demokratiju (od 2011. godine) i član stručnog tima Savjeta Evrope iz oblasti demokratije i ljudskih prava (2003. i 2004. godine). 
Predstavnik Ministarstva prosvjete i kulture u radnim grupama koje se bave istraživanjem  interkulturalnih sadržaja u nastavnim programima (UNDP).
Ljubiša. Rokić - Poljoprivredna škola Banjaluka Sertifikovani je profesor demokratije i ljudskih prava. Redovan učesnik regionalnih i republičkih takmičenja i jedan od najuspješnijih nastavnika iz Republike Srpske u okviru projekta "Ja građanin". Trener Civitasa - obrazovnog centra za demokratiju (od 2011. godine) i član stručnog tima Savjeta Evrope iz oblasti demokratije i ljudskih prava (2003. i 2004. godine). Predstavnik Ministarstva prosvjete i kulture u radnim grupama koje se bave istraživanjem interkulturalnih sadržaja u nastavnim programima (UNDP).
Vrati na vijest
Izdvojeno
Najčitanije