Rukomet

Đerona: Bolno je izgubiti, ali moramo da budemo realni

Đerona: Bolno je izgubiti, ali moramo da budemo realni
Foto: Printscreen/Twitter | Đerona: Bolno je izgubiti, ali moramo da budemo realni

​Selektor rukometne reprezentacije Srbije Toni Đerona poslije poraza od Njemačke (34:33) na šampionatu svijeta istakao je da je razočaran, ali da je rival zasluženo slavio.

"Prije svega čestitke igračima i stručnom štabu Njemačke na pobjedi. Bolno je izgubiti ovakvu utakmicu, ali moramo biti realni prema sebi. Drago mi je što smo uspjevali da se vratimo iz zaostatka, naročito u drugom poluvremenu, ali nismo uspjeli da preokrenemo. Uz sve to, ostali smo i bez Vejina, važnog igrača u rosteru, koji neće moći da igra u nastavku prvenstva zbog povrede", izjavio je Đerona na konferenciji za medije, a prenio sajt Saveza.

Golman Njemačke je napravio razliku, imali smo dobre šanse preko pivota, krila i sedmeraca, a on je sve to branio, dodao je Đerona.

"Njemačka je vodila tokom cijelog meča i zaslužili su ovu pobjedu", rekao je Đerona.

Lazar Kukić, strijelac sedam golova, takođe je čestitao Nijemcima na pobjedi.

"Utakmica je bila veoma teška, naročito fizički. Borili smo se svih 60 minuta, ali to nažalost nije bilo dovoljno da dođemo do pozitivnog rezultata. Iako smo imali svoje šanse, nismo uspeli da ih iskoristimo i Nemačka je zasluženo pobedila", poručio je Kukić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije