Ako možete da hakujete Teslu Model 3 - vaš je!

​Pwn2Own je konferencija za hakere s jednostavnim pravilima. Osvajate ono čemu probijete zaštitu

Playstation 4 dominira gejmerskom industrijom

​Konzola je lansirana još 2013. godine, te od tada premašuje rekorde u prodaji, te dominira nad svim ostalim rivalskim proizvodima.

Laptopi sa OLED ekranom stižu opet na velika vrata

OLED ekrani na prenosnim računarima vratili su se na velika vrata tokom netom završenog sajma Consumer Electronics Show 2019.

Šta možete poduzeti ako vam se laptop pregrijava?

Kako ćete znati pregrijava li se vaš laptop? Pa, ako čujete kako ventilator stalno radi na maksimalnom kapacitetu to je siguran znak kako nešto nije u redu.

USB dobija zaštitu protiv zlonamjernog koda

Otkako je USB utor u upotrebi, stručnjaci za kompjutersku bezbjednost upozoravaju na mogućnost prenošenja zlonamjernog koda na uređaje već samim priključivanjem zaraženog ...

Šta sve mogu novi roboti kompanije LG?

LG Electronics će na sajmu CES 2019 predstaviti nadograđenu verziju svog nosivog robota CLOi SuitBot, zajedno s linijom poboljšanih uslužnih robota koji se približavaju ...

Intel objavio prve moderne drajvere za Windows 10

Intel zvanično prelazi na Windows Modern Drivers platformu, sa kompanijinim prvim Universal Windows Driver-ima, koji nude optimizaciju specifično za UWP aplikacije.

Microsoft OneDrive ima nove funkcije

Microsoft je objavio informacije o nekima od najbitnijih i najzanimljivijih funkcija koje stižu u OneDrive za Android i iOS.